Zoek je een schilder in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Leeuwarden

Uw winterschilder in Leeuwarden

Wij zijn het hele jaar open. Ook in de winter staan wij dus voor u klaar. In de wintermaanden is uw woning extra kwetsbaar. Kou, harde wind en regen vragen veel van uw schilderwerk. Wij willen onze klanten daarom helpen ongeschonden de winter door te komen.

Slimme technieken

de door ons aangedragen professional in Leeuwarden schildert ’s winters met speciale technieken. Door afgeschermd te werken kunnen we dezelfde kwaliteit bieden als in de andere seizoenen. Normaal droogt verf erg langzaam bij koude temperaturen. We werken echter met innovatieve verfsoorten waardoor de verf snel droogt. Hierdoor kunnen wij uitstekende kwaliteit garanderen.

Wij helpen u sneller voor minder

Als u ons ingeschakelt in de maanden november tot maart, dan krijgt u winterkorting. In dit laagseizoen hebben we het bovendien minder druk, waardoor we u sneller van dienst zijn.

Ook met schilder- en onderhoudsklussen binnenshuis helpt onze winterschilder u in Leeuwarden graag.

Profiteer nu van de voordelen in het winterseizoen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of vraag gratis een offerte aan.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leeuwarden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606