Schilder nodig in Leeuwarden?

Uw winterschilder in Leeuwarden

Wij zijn het hele jaar open. Ook in de winter staan wij dus voor u klaar. In de wintermaanden is uw woning extra kwetsbaar. Kou, harde wind en regen vragen veel van uw schilderwerk. Wij willen onze klanten daarom helpen ongeschonden de winter door te komen.

Slimme technieken

De vakman in Leeuwarden schildert ‘s winters met speciale technieken. Door afgeschermd te werken kunnen we dezelfde kwaliteit bieden als in de andere seizoenen. Normaal droogt verf erg langzaam bij koude temperaturen. We werken echter met innovatieve verfsoorten waardoor de verf snel droogt. Hierdoor kunnen wij uitstekende kwaliteit garanderen.

Wij helpen u sneller voor minder

Als u ons ingeschakelt in de maanden november tot maart, dan krijgt u winterkorting. In dit laagseizoen hebben we het bovendien minder druk, waardoor we u sneller van dienst zijn.

Ook met schilder- en onderhoudsklussen binnenshuis helpt onze winterschilder u in Leeuwarden graag.

Profiteer nu van de voordelen in het winterseizoen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of vraag gratis een offerte aan.

Ons werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Harlingen, Hurdegaryp, Franeker, Drachten, Burgum, Grou en Akkrum.

Waarom kiest u ons Schildersbedrijf?

  • Ruim 9 jaar uw specialist in schilderwerk
  • Duurzaam Window-Care systeem
  • In november tot maart winterkorting

Maak een afspraak

Uw schilder is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Harlingen, Hurdegaryp, Franeker, Drachten, Burgum, Grou en Akkrum.

Hoofdvestiging