Schilder nodig in Leeuwarden?

Kleuradvies Leeuwarden

Lichtblauw, donkerblauw, turquoise, marine, delfts blauw, aqua, je kunt het zo gek nog niet bedenken of de kleur bestaat wel. Er zijn meer dan 100 verschillende tinten die het menselijk oog kan onderscheiden. We kunnen ons een leven zonder kleur niet eens voorstellen. Kleuren geven een gevoel mee aan de werkelijkheid en bepalen de sfeer. Werken met kleuren is een van de voorrechten van een schilder en het geven van kleuradvies doen wij dan ook graag. Professioneel kleuradvies voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer, maar ook kleuradvies voor buitenschilderwerk kunt u van ons krijgen.

Kleuradvies Leeuwarden: kleurcombinaties in uw interieur

Kiezen voor een kleurencombinatie voor het interieur is met zoveel kleuren een hele klus. Felle kleuren creëren een vrolijke sfeer, maar kunnen ook schreeuwerig en onrustig overkomen. Zachte kleuren creëren meer rust, maar kunnen ook te lief en saai zijn. Voor een bedrijfsruimte zou u kunnen kiezen voor contrasterende kleuren. Felle contrasterende kleuren zijn minder geschikt voor een woonkamer, waar vaak een meer rustige en harmonieuze sfeer gewenst is.

Een handige regel om in het achterhoofd te houden bij het kiezen van kleuren voor het interieur is de 60/30/10-regel. De regel houdt in dat 60% van de ruimte een dominante kleur krijgt. Dit is meestal een neutrale kleur (grijs of wit). 30% van de ruimte krijgt een secundaire kleur en de resterende 10% is gereserveerd voor een accentkleur. Op deze manier wordt er een mooie balans van kleuren gecreëerd.

Kleuradvies Leeuwarden: de juiste kleur vinden

Bij veel winkels kunt u op de verfafdeling wel een kleurenwaaier krijgen. Hiermee kunt u zelf een goed idee krijgen van de beschikbare kleuren en misschien een mooie combinatie creëren. Met een kleurenwaaier krijgt u echter maar een beperkt inzicht in de kleurencombinaties. U de kleuren op een klein oppervlak. Daarnaast is het kleuradvies in de winkel meestal niet te vergelijken met het kleuradvies van een ervaren schilder. Door het werken met verschillende kleuren hebben onze medewerkers enorm veel ervaring met kleur. Vooral de kennis van kleuren in verschillende ruimtes, op verschillende tijden van de dag en met verschillende inval van licht kunnen wij u bieden. De vakman staat graag voor u klaar met kleuradvies Leeuwarden en binnenschilderwerk.

Ons werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Harlingen, Hurdegaryp, Franeker, Drachten, Burgum, Grou en Akkrum.

Waarom kiest u ons Schildersbedrijf?

  • Ruim 9 jaar uw specialist in schilderwerk
  • Duurzaam Window-Care systeem
  • In november tot maart winterkorting

Maak een afspraak

Uw schilder is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Harlingen, Hurdegaryp, Franeker, Drachten, Burgum, Grou en Akkrum.

Hoofdvestiging