Schilder nodig in Leeuwarden?

Onderhoud en herstel in Leeuwarden

Het onderhoud en herstel van schilderwerk schiet er vaak bij in. We denken dat het geen kwaad kan om het schilder onderhoud nog eventjes uit te stellen. Maar het gebrek aan kennis van schilderwerk zorgt vaak voor hoge reparatiekosten. Verf zorgt niet alleen voor een mooi kleurtje, het dient ook ter bescherming van de ondergrond. Zonder goede laag verf is hout bijvoorbeeld meer vatbaar voor invloeden van buitenaf. Er ontstaan barsten in de verflaag en het bladert af. Het hout is niet meer beschermt en gaat rotten. Hoewel het repareren van houtrot en het opnieuw verven van kozijnen of andere oppervlakten voor ons schildersbedrijf geen enkel probleem is, doet u er beter aan om uw schilderwerk regelmatig te laten onderhouden.

Hoe vaak schilderwerk onderhouden?

Voor veel mensen is het lastig om in te schatten wanneer schilderwerk aan onderhoud toe is. U kunt een schilder inschakelen om de verflaag te controleren en u te adviseren. U kunt echter zelf ook even kijken. Gaat u zelf aan de slag, controleer dan horizontale of liggende oppervlaktes. Op deze oppervlaktes zijn beschadigingen meestal het eerste zichtbaar. Kijk ten eerste naar de kleur van de verf. Op den duur wordt de verflaag dof. Dit hoeft nog geen reden te zijn om het schilderwerk te laten onderhouden, maar dit kan wel. Hoe eerder u een schilder inschakelt, hoe minder werk er verricht hoeft te worden. Wanneer er blaasjes of scheuren in de verflaag zijn ontstaan, dan moet er al weer meer geschuurd worden om oneffenheden weg te werken. Dit is uw besluit. Wij adviseren u uiteraard graag.

Onderhoudscontract schilderwerk

Wilt u houtrot of betonrot voorkomen? Kies dan voor een onderhoudscontract schilderwerk. Wij maken in overleg met u een onderhoudsplan schilderwerk, zodat u weet waar u aan toe bent. Wilt u uw schilderwerk vernieuwen, maar heeft u geen idee wat er moet gebeuren? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Specialist onderhoud en  herstel schilderwerk

De vakman in Leeuwarden is gespecialiseerd in onderhoud en herstel schilderwerk. Heeft u last van beschadigde muren, houtrot of oneffenheden? Wij doen aan kozijnherstel, houtrotreparatie, betonherstel en schadeherstel van schilderwerk. Ook voor schilderwerk restaureren kunt u bij ons terecht. Na restauratie van schilderwerk kan het kozijn weer jaren mee. Bel gerust naar 058 - 797 80 18 voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Ons werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Harlingen, Hurdegaryp, Franeker, Drachten, Burgum, Grou en Akkrum.

Waarom kiest u ons Schildersbedrijf?

  • Ruim 9 jaar uw specialist in schilderwerk
  • Duurzaam Window-Care systeem
  • In november tot maart winterkorting

Maak een afspraak

Uw schilder is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Harlingen, Hurdegaryp, Franeker, Drachten, Burgum, Grou en Akkrum.

Hoofdvestiging