Schilder nodig in Leeuwarden?

Wandafwerking in Leeuwarden

Wanden en plafonds kunt u door middel van verf een mooie kleur geven. Met andere soorten wand- of muurafwerkingen kunt u een textuur of tekening op de wand creëren. Denk hierbij aan behang of stucwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u een specifieke tekening op de wand, dan is behang misschien geschikt. Met stucwerk kunt u een strakke moderne uitstraling creëren. Naast specialist in binnenschilderwerk zijn wij ook specialist in wandafwerking. Onze vakmensen in Leeuwarden zijn allround en bieden uitgebreide service.

Mogelijkheden voor muur afwerken

Een keuze voor een muurafwerking wordt vaak gemaakt op basis van smaak en praktische overwegingen. Over smaak valt niet te twisten, maar met praktische overwegingen kunnen wij u zeker helpen. De keuze voor muren afwerken is ten eerste sterk afhankelijk van het type huis en van hoe oud het huis is. En kent u uw smaak wel, maar weet u niet hoe u deze goed tot uiting kunt brengen? Dan kunnen wij u helpen met kleuradvies en materiaalkeuze.

Wandafwerkingen bij nieuwbouwwoningen

Vooral bij nieuwbouwwoningen is de keuze lastig. Dit komt omdat de muren van een nieuwbouwwoning na de bouw nog tot rust moeten komen en hierdoor nog van positie kunnen veranderen. Het aanbrengen van een muurafwerking kan in een vroeg stadium na de oplevering van een nieuwbouwwoning voor problemen zorgen. Zo kunnen er bijvoorbeeld scheurtjes in het stucwerk ontstaan. Een goede stukadoor weet hier echter goed mee om te gaan.

Behang

Naast stucwerk is behang ook een optie. Glasvezelbehang is een populair type behang dat goed tegen vocht kan. Echter, glasvezelbehang heeft een aantal nadelen dat vliesbehang bijvoorbeeld niet heeft. Vliesbehang is erg sterk, eenvoudig te verwijderen en geschikt voor muren met lichte scheurvorming.

Hulp bij wandafwerking

Of u nu een nieuwbouwwoning heeft of een oude boerderij, wij weten raad met uw wanden. Ook wanneer u te maken heeft met houtrot of andere mankementen aan uw wanden of kozijnen kunnen wij u helpen. Met geavanceerde technieken kunnen wij uw woning renoveren. De vakman, uw schilder in Leeuwarden zet graag uw wensen en de mogelijkheden voor u naast elkaar, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Ons werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Harlingen, Hurdegaryp, Franeker, Drachten, Burgum, Grou en Akkrum.

Waarom kiest u ons Schildersbedrijf?

  • Ruim 9 jaar uw specialist in schilderwerk
  • Duurzaam Window-Care systeem
  • In november tot maart winterkorting

Maak een afspraak

Uw schilder is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Harlingen, Hurdegaryp, Franeker, Drachten, Burgum, Grou en Akkrum.

Hoofdvestiging