Zoek je een schilder in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Leeuwarden

Wandafwerking in Leeuwarden

Wanden en plafonds kunt u door middel van verf een mooie kleur geven. Met andere soorten wand- of muurafwerkingen kunt u een textuur of tekening op de wand creëren. Denk hierbij aan behang of stucwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u een specifieke tekening op de wand, dan is behang misschien geschikt. Met stucwerk kunt u een strakke moderne uitstraling creëren. Naast specialist in binnenschilderwerk zijn wij ook specialist in wandafwerking. Onze vakmensen in Leeuwarden zijn allround en bieden uitgebreide service.

Mogelijkheden voor muur afwerken

Een keuze voor een muurafwerking wordt vaak gemaakt op basis van smaak en praktische overwegingen. Over smaak valt niet te twisten, maar met praktische overwegingen kunnen wij u zeker helpen. De keuze voor muren afwerken is ten eerste sterk afhankelijk van het type huis en van hoe oud het huis is. En kent u uw smaak wel, maar weet u niet hoe u deze goed tot uiting kunt brengen? Dan kunnen wij u helpen met kleuradvies en materiaalkeuze.

Wandafwerkingen bij nieuwbouwwoningen

Vooral bij nieuwbouwwoningen is de keuze lastig. Dit komt omdat de muren van een nieuwbouwwoning na de bouw nog tot rust moeten komen en hierdoor nog van positie kunnen veranderen. Het aanbrengen van een muurafwerking kan in een vroeg stadium na de oplevering van een nieuwbouwwoning voor problemen zorgen. Zo kunnen er bijvoorbeeld scheurtjes in het stucwerk ontstaan. Een goede stukadoor weet hier echter goed mee om te gaan.

Behang

Naast stucwerk is behang ook een optie. Glasvezelbehang is een populair type behang dat goed tegen vocht kan. Echter, glasvezelbehang heeft een aantal nadelen dat vliesbehang bijvoorbeeld niet heeft. Vliesbehang is erg sterk, eenvoudig te verwijderen en geschikt voor muren met lichte scheurvorming.

Hulp bij wandafwerking

Of u nu een nieuwbouwwoning heeft of een oude boerderij, wij weten raad met uw wanden. Ook wanneer u te maken heeft met houtrot of andere mankementen aan uw wanden of kozijnen kunnen wij u helpen. Met geavanceerde technieken kunnen wij uw woning renoveren. de door ons aangedragen professional, uw schilder in Leeuwarden zet graag uw wensen en de mogelijkheden voor u naast elkaar, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leeuwarden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606