Schilder nodig in Leeuwarden?

Stukadoor Leeuwarden

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en moeten de muren nog helemaal gedaan worden of zijn de muren in uw huidige woning gewoon niet zo mooi strak meer als dat ze ooit waren? Laat dan een stukadoor van De vakman langskomen. Wij zorgen ervoor dat uw wanden weer helemaal mooi strak zijn zodat ze vervolgens voorzien kunnen worden van een mooi kleurtje of prachtige print middels behangwerk.

Stukadoor Leeuwarden: uw muren uitvlakken

Natuurlijk kunt u kleine plekjes in uw woning zelf bijwerken, maar wanneer u hele muren wilt stucen is het verstandig om een stukadoor in te schakelen. Stucen is namelijk een inspannende klus en vraagt daarnaast om de juiste kennis en materialen. Met onze jarenlange ervaring verzekeren wij u van een mooi eindresultaat, waar u jarenlang plezier van heeft.

De vakman, stukadoor Leeuwarden maakt uw muren klaar voor de eindafwerking. Ongelijkheid, oneffenheden, beschadigingen en scheuren werken wij vakkundig weg. Hierbij bewerken wij de scheuren eerst, zodat deze na het drogen van het stucwerk niet direct weer ontstaan. Wanneer wij klaar zijn met het stucwerk zijn uw muren klaar voor de finishing touch.

Stukadoor Leeuwarden van herstel tot wandafwerking

Wanneer wij klaar zijn met het stucwerk kunt u ervoor kiezen uw muren zelf te behangen of te sauzen, maar u kunt deze klus ook aan ons uitbesteden. Bij ons kunt u kiezen uit diverse soorten wandafwerking. Zo kunnen wij uw muren behangen, van spuitwerk voorzien of deze verven. Wanneer u twijfelt over wat u met de muren gaat doen, omdat u ook wel eens wat anders wilt, dan kunnen wij u ook van advies voorzien. Wellicht wilt u graag een bepaalde uitstraling creëren, waardoor u zich nog meer thuis voelt. Met kleur kunt u een hoop bereiken, wij staan u daarom altijd bij met kleuradvies indien u dit wilt.

Stukadoor Leeuwarden inschakelen

Wilt u een stukadoor inschakelen? Twijfel dan niet langer en schakel een stukadoor in van De vakman. Met onze jarenlange ervaring en kennis van het vak kunnen wij u een totaalplaatje leveren waar u nog vele jaren van zult genieten. Bel 058 - 797 80 18 voor een afspraak .

Ons werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Harlingen, Hurdegaryp, Franeker, Drachten, Burgum, Grou en Akkrum.

Waarom kiest u ons Schildersbedrijf?

  • Ruim 9 jaar uw specialist in schilderwerk
  • Duurzaam Window-Care systeem
  • In november tot maart winterkorting

Maak een afspraak

Uw schilder is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Harlingen, Hurdegaryp, Franeker, Drachten, Burgum, Grou en Akkrum.

Hoofdvestiging