Zoek je een schilder in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Leeuwarden

Uw buitenschilder in Leeuwarden

Buiten schilderen vraagt om specifieke kennis. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij voeren elke klus met grote zorgvuldigheid uit. Wij knappen uw woning of pand graag voor u op, maar u kunt ook bij ons terecht als u uw woning een nieuw uiterlijk wilt geven.

Onze werkzaamheden

Schilderwerk buiten wordt constant op de proef gesteld door hitte, vocht en kou. Onze buitenschilder zorgt er met maatwerk voor dat uw schilderwerk optimaal beschermd is en blijft tegen alle weersomstandigheden. U schakelt ons onder andere in voor het schilderen van uw:

  • deuren
  • kozijnen
  • gevel
  • (buiten)muren
  • dakkapel
  • tuinhuis

Veiligheid staat voorop

Wij stellen zowel de veiligheid van u als klant, als de veiligheid van onze medewerkers voorop. Door te werken met uitsluitend kwaliteit goede materialen en gereedschappen hoeft u zich nergens zorgen over te maken. En dankzij onze professionele steigers kunnen wij elk gewenst punt van uw woning bereiken.

Wilt u onze buitenschilder in Leeuwarden inschakelen? Neem dan nu contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leeuwarden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606