Zoek je een schilder in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Leeuwarden

Uw schilder in Sneek

Kunnen de kozijnen van uw woning wel een opknapbeurt gebruiken? Of bent u aan het verbouwen en wilt u het schilderwerk vakkundig laten uitvoeren? Voor al uw schilderwerk in Sneek en omgeving bent u aan het juiste adres bij de door ons aangedragen professional. Wij verrichten al bijna 10 jaar schilderwerkzaamheden en helpen u met al uw schilderklussen.

Waar schakelt u ons voor in?

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u op veel verschillende gebieden van dienst zijn. Zo schakelt u ons onder andere in voor:

  • binnenschilderwerk;
  • buitenschilderwerk;
  • winterschilderwerk;
  • onderhoud;
  • reparatie van schilderwerk;
  • renovatie (monumentaal);
  • beton-, kozijn- en houtrotherstel.

Staat de klus die u wilt laten uitvoeren hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u om de tafel en zorgen ervoor dat u zo goed mogelijk geholpen wordt.

Persoonlijke aanpak

Elk pand zit anders in elkaar, dus elke schilderklus vergt een andere aanpak. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn stellen wij voor al onze klanten een uniek schilderplan op. In dit plan worden zaken als de kosten, het materiaal, het kleurschema en de tijdsduur omschreven. Dankzij dit plan weet u van te voren altijd waar u aan toe bent en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.
Schilderwerk buiten in uitvoering

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een schilder die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606