Zoek je een schilder in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Leeuwarden

Uw schilder in Sneek

Kunnen de kozijnen van uw woning wel een opknapbeurt gebruiken? Of bent u aan het verbouwen en wilt u het schilderwerk vakkundig laten uitvoeren? Voor al uw schilderwerk in Sneek en omgeving bent u aan het juiste adres bij de door ons aangedragen professional. Wij verrichten al bijna 10 jaar schilderwerkzaamheden en helpen u met al uw schilderklussen.

Waar schakelt u ons voor in?

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u op veel verschillende gebieden van dienst zijn. Zo schakelt u ons onder andere in voor:

  • binnenschilderwerk;
  • buitenschilderwerk;
  • winterschilderwerk;
  • onderhoud;
  • reparatie van schilderwerk;
  • renovatie (monumentaal);
  • beton-, kozijn- en houtrotherstel.

Staat de klus die u wilt laten uitvoeren hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u om de tafel en zorgen ervoor dat u zo goed mogelijk geholpen wordt.

Persoonlijke aanpak

Elk pand zit anders in elkaar, dus elke schilderklus vergt een andere aanpak. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn stellen wij voor al onze klanten een uniek schilderplan op. In dit plan worden zaken als de kosten, het materiaal, het kleurschema en de tijdsduur omschreven. Dankzij dit plan weet u van te voren altijd waar u aan toe bent en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.
Schilderwerk buiten in uitvoering

Service

Ons Servicecenter staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leeuwarden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606