Zoek je een schilder in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Leeuwarden

Uw schilder in Franeker

Wilt u al jaren het schilderwerk van uw woning laten aanpakken, maar komt het er nooit van? Of laat u een nieuwe woning bouwen en zoekt u iemand voor het binnenschilderwerk? In de regio Franeker is de door ons aangedragen professional al bijna 10 jaar uw vakschilder. U kunt met al uw schilderklussen bij ons terecht. Of het nu gaat om binnen, buiten, groot of klein schilderwerk; wij staan het hele jaar voor u klaar.

Plan op maat

Elke schilderklus is anders en vergt een andere aanpak. Daarom stellen wij voor iedereen een apart plan op. In dit plan worden zaken als het materiaal, het kleurschema en de tijdsduur omschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan.

Veelzijdige schilders

Al onze schilders beschikken stuk voor stuk over jarenlange ervaring. Dit zorgt ervoor dat wij u op veel verschillende gebieden van dienst kunnen zijn. Om u een beter beeld bij ons dienstenpakket te geven hebben wij een aantal van onze schilderdiensten op een rijtje gezet:

  • binnenschilderwerk;
  • buitenschilderwerk;
  • winterschilderwerk;
  • onderhoud;
  • reparatie van schilderwerk;
  • renovatie (monumentaal);
  • beton-, kozijn- en houtrotherstel.

Vakkundig geholpen

Staan de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren niet in het overzicht? Neem gerust contact met ons op. Bij ons is bijna alles mogelijk! U kunt ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar 085 - 106 1600. Vraagt u liever direct een persoonlijke offerte aan? Vul dan het formulier hiernaast in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Schilderwerk buiten in uitvoering

Service

Ons Servicecenter staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leeuwarden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606