Zoek je een schilder in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Leeuwarden

Uw schilder in Franeker

Wilt u al jaren het schilderwerk van uw woning laten aanpakken, maar komt het er nooit van? Of laat u een nieuwe woning bouwen en zoekt u iemand voor het binnenschilderwerk? In de regio Franeker is de door ons aangedragen professional al bijna 10 jaar uw vakschilder. U kunt met al uw schilderklussen bij ons terecht. Of het nu gaat om binnen, buiten, groot of klein schilderwerk; wij staan het hele jaar voor u klaar.

Plan op maat

Elke schilderklus is anders en vergt een andere aanpak. Daarom stellen wij voor iedereen een apart plan op. In dit plan worden zaken als het materiaal, het kleurschema en de tijdsduur omschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan.

Veelzijdige schilders

Al onze schilders beschikken stuk voor stuk over jarenlange ervaring. Dit zorgt ervoor dat wij u op veel verschillende gebieden van dienst kunnen zijn. Om u een beter beeld bij ons dienstenpakket te geven hebben wij een aantal van onze schilderdiensten op een rijtje gezet:

  • binnenschilderwerk;
  • buitenschilderwerk;
  • winterschilderwerk;
  • onderhoud;
  • reparatie van schilderwerk;
  • renovatie (monumentaal);
  • beton-, kozijn- en houtrotherstel.

Vakkundig geholpen

Staan de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren niet in het overzicht? Neem gerust contact met ons op. Bij ons is bijna alles mogelijk! U kunt ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar 085 - 106 1600. Vraagt u liever direct een persoonlijke offerte aan? Vul dan het formulier hiernaast in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Schilderwerk buiten in uitvoering

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een schilder die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606