Zoek je een schilder in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Leeuwarden

Uw vakbekwame schilder

de door ons aangedragen professional is al bijna 10 jaar een begrip in de regio Harlingen. En dat is niet zo gek, want onze schilders leveren schilderwerk van de hoogste kwaliteit. Onze resultaten zijn niet alleen een waardevolle aanvulling op uw interieur of gevel, maar bovenal blijvend. Door te werken met topkwaliteit materialen en alleen vakschilders aan te nemen kunnen we een hele hoge kwaliteitsstandaard hanteren.

Onze diensten in Harlingen

We kunnen u van A tot Z van dienst zijn en verzorgen veel meer dan schilderwerk alleen. Ons team van ervaren schilders kan u ook helpen bij het oplossen van reparaties, het uitvoeren van (monumentale) renovaties en het aanbrengen en onderhouden van ornamenten en sierlijsten. Zo bieden we u een totaaloplossing waarmee u voor de komende jaren geholpen bent.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van:

  • binnenschilderwerk;
  • buitenschilderwerk;
  • winterschilderwerk;
  • onderhoud en herstel;
  • renovaties;
  • sierlijsten en -ornamenten.

Advies van de vakman

De opties op het gebied van verf en wandafwerking zijn vandaag de dag enorm uitgebreid. Er zijn vele verschillende typen verf op de markt, die in elke mogelijke kleur gemengd kunnen worden. Maar welk materiaal kunt u het beste gebruiken? En welk kleurenschema zorgt ervoor dat de sfeer wordt gevangen die u zoekt? Voordat wij de kwast oppakken helpen we u eerst bij het formuleren van antwoorden op deze belangrijke vragen.

Bent u op zoek naar een schilder die met u meedenkt? Neem dan contact met ons op. We staan in de regio Harlingen het hele jaar door voor u klaar.

Schilderwerk buiten in uitvoering

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een schilder die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606