Schilder nodig in Leeuwarden?

Uw vakbekwame schilder

Schilderwerken P. de Haan is al bijna 10 jaar een begrip in de regio Harlingen. En dat is niet zo gek, want onze schilders leveren schilderwerk van de hoogste kwaliteit. Onze resultaten zijn niet alleen een waardevolle aanvulling op uw interieur of gevel, maar bovenal blijvend. Door te werken met topkwaliteit materialen en alleen vakschilders aan te nemen kunnen we een hele hoge kwaliteitsstandaard hanteren.

Onze diensten in Harlingen

We kunnen u van A tot Z van dienst zijn en verzorgen veel meer dan schilderwerk alleen. Ons team van ervaren schilders kan u ook helpen bij het oplossen van reparaties, het uitvoeren van (monumentale) renovaties en het aanbrengen en onderhouden van ornamenten en sierlijsten. Zo bieden we u een totaaloplossing waarmee u voor de komende jaren geholpen bent.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van:

  • binnenschilderwerk;
  • buitenschilderwerk;
  • winterschilderwerk;
  • onderhoud en herstel;
  • renovaties;
  • sierlijsten en -ornamenten.

Advies van de vakman

De opties op het gebied van verf en wandafwerking zijn vandaag de dag enorm uitgebreid. Er zijn vele verschillende typen verf op de markt, die in elke mogelijke kleur gemengd kunnen worden. Maar welk materiaal kunt u het beste gebruiken? En welk kleurenschema zorgt ervoor dat de sfeer wordt gevangen die u zoekt? Voordat wij de kwast oppakken helpen we u eerst bij het formuleren van antwoorden op deze belangrijke vragen.

Bent u op zoek naar een schilder die met u meedenkt? Neem dan contact met ons op. We staan in de regio Harlingen het hele jaar door voor u klaar.

Schilderwerk buiten in uitvoering

Ons werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Harlingen, Hurdegaryp, Franeker, Drachten, Burgum, Grou en Akkrum.

Waarom kiest u voor Schildersbedrijf P. de Haan?

  • Ruim 9 jaar uw specialist in schilderwerk
  • Duurzaam Window-Care systeem
  • In november tot maart winterkorting

Maak een afspraak

Uw schilder is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Harlingen, Hurdegaryp, Franeker, Drachten, Burgum, Grou en Akkrum.

Hoofdvestiging