Zoek je een schilder in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Leeuwarden

Uw vakbekwame schilder

de door ons aangedragen professional is al bijna 10 jaar een begrip in de regio Harlingen. En dat is niet zo gek, want onze schilders leveren schilderwerk van de hoogste kwaliteit. Onze resultaten zijn niet alleen een waardevolle aanvulling op uw interieur of gevel, maar bovenal blijvend. Door te werken met topkwaliteit materialen en alleen vakschilders aan te nemen kunnen we een hele hoge kwaliteitsstandaard hanteren.

Onze diensten in Harlingen

We kunnen u van A tot Z van dienst zijn en verzorgen veel meer dan schilderwerk alleen. Ons team van ervaren schilders kan u ook helpen bij het oplossen van reparaties, het uitvoeren van (monumentale) renovaties en het aanbrengen en onderhouden van ornamenten en sierlijsten. Zo bieden we u een totaaloplossing waarmee u voor de komende jaren geholpen bent.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van:

  • binnenschilderwerk;
  • buitenschilderwerk;
  • winterschilderwerk;
  • onderhoud en herstel;
  • renovaties;
  • sierlijsten en -ornamenten.

Advies van de vakman

De opties op het gebied van verf en wandafwerking zijn vandaag de dag enorm uitgebreid. Er zijn vele verschillende typen verf op de markt, die in elke mogelijke kleur gemengd kunnen worden. Maar welk materiaal kunt u het beste gebruiken? En welk kleurenschema zorgt ervoor dat de sfeer wordt gevangen die u zoekt? Voordat wij de kwast oppakken helpen we u eerst bij het formuleren van antwoorden op deze belangrijke vragen.

Bent u op zoek naar een schilder die met u meedenkt? Neem dan contact met ons op. We staan in de regio Harlingen het hele jaar door voor u klaar.

Schilderwerk buiten in uitvoering

Service

Ons Servicecenter staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leeuwarden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606