Zoek je een schilder in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Leeuwarden

Uw schilder in Dokkum

In de regio Dokkum is de door ons aangedragen professional al bijna 10 jaar uw vakschilder. Wij voeren elke schilderklus voor u uit. Binnen of buiten, groot of klein: onze vakmannen staan het hele jaar door voor u klaar. Zij zijn u graag van dienst en geven natuurlijk eerlijk en helder advies over de mogelijkheden. Voordat we de kwast oppakken weet u precies wat u kunt verwachten en wanneer we aan het werk zijn. Schilderwerk is namelijk meer dan verven alleen. Goed schilderwerk start bij een duidelijk en slim plan.

Plan op maat

We houden niet van standaardoplossingen, behandelen elke klus individueel en stellen samen met u een maatwerk plan op. Daarin bespreken we welk materiaal de beste keuze is, welk kleurenschema gehanteerd zal worden en wanneer onze mensen bij u aan de slag gaan.

Ons dienstenpakket

Doordat onze schilders allround zijn opgeleid kunnen we een uitgebreid dienstenpakket aanbieden. Graag geven we u een greep uit de mogelijkheden:

  • binnenschilderwerk;
  • buitenschilderwerk;
  • winterschilderwerk;
  • onderhoud;
  • reparatie van schilderwerk;
  • renovatie (monumentaal);
  • beton-, kozijn- en houtrotherstel.

Vakkundig geholpen

Staat uw klus niet in het overzicht? Dan is de kans groot dat we u alsnog van dienst kunnen zijn. Het is onmogelijk om ons uitgebreide dienstenpakket volledig weer te geven. Overleg uw klus met de vakman, maak een afspraak of vraag meteen uw persoonlijke offerte aan via het formulier.

Schilderwerk buiten in uitvoering

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een schilder die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606