Zoek je een schilder in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Leeuwarden

Uw schilder in Dokkum

In de regio Dokkum is de door ons aangedragen professional al bijna 10 jaar uw vakschilder. Wij voeren elke schilderklus voor u uit. Binnen of buiten, groot of klein: onze vakmannen staan het hele jaar door voor u klaar. Zij zijn u graag van dienst en geven natuurlijk eerlijk en helder advies over de mogelijkheden. Voordat we de kwast oppakken weet u precies wat u kunt verwachten en wanneer we aan het werk zijn. Schilderwerk is namelijk meer dan verven alleen. Goed schilderwerk start bij een duidelijk en slim plan.

Plan op maat

We houden niet van standaardoplossingen, behandelen elke klus individueel en stellen samen met u een maatwerk plan op. Daarin bespreken we welk materiaal de beste keuze is, welk kleurenschema gehanteerd zal worden en wanneer onze mensen bij u aan de slag gaan.

Ons dienstenpakket

Doordat onze schilders allround zijn opgeleid kunnen we een uitgebreid dienstenpakket aanbieden. Graag geven we u een greep uit de mogelijkheden:

  • binnenschilderwerk;
  • buitenschilderwerk;
  • winterschilderwerk;
  • onderhoud;
  • reparatie van schilderwerk;
  • renovatie (monumentaal);
  • beton-, kozijn- en houtrotherstel.

Vakkundig geholpen

Staat uw klus niet in het overzicht? Dan is de kans groot dat we u alsnog van dienst kunnen zijn. Het is onmogelijk om ons uitgebreide dienstenpakket volledig weer te geven. Overleg uw klus met de vakman, maak een afspraak of vraag meteen uw persoonlijke offerte aan via het formulier.

Schilderwerk buiten in uitvoering

Service

Ons Servicecenter staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leeuwarden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606