058 - 797 80 18

Schilder nodig in Leeuwarden?

Deuren en kozijnen schilderen

Traditioneel zijn kozijnen van hout, maar kunststof kozijnen en ook aluminium kozijnen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de kozijnenbranche. Kunststof en aluminium kozijnen zijn erg populair tegenwoordig vanwege de onderhoudsvriendelijkheid van het materiaal. Hout vereist iets meer onderhoud, maar geeft wel een authentieke uitstraling. Kunststof kozijnen hoeven niet geschilderd te worden, echter kan dit wel indien wenselijk. Kunststof deuren schilderen of aluminium kozijnen schilderen vereist alleen een andere aanpak dan houten kozijnen verven. Op de vraag of kunststof schilderen mogelijk is, kunnen wij u dus bevestigend beantwoorden.

Binnendeuren en kozijnen verven

Binnendeuren en kozijnen hoeven zelden onderhouden te worden. Kunnen uw kozijnen en deuren toch wel een likje verf gebruiken? Onze schilders helpen u graag. Wilt u uw kozijnen en deuren laten spuiten? Hoewel met spuitwerk ook grote nauwkeurigheid bereikt kan worden, vinden wij het verven van kozijnen met een kwast iets prettiger werken. Deuren vergen iets minder precisie waardoor spuitwerk ook een optie is. Buitenschilderwerk vereist meestal iets meer tijd en aandacht dan binnenschilderwerk.

Werkwijze buitendeuren en kozijnen

Een veelvoorkomend probleem met houten kozijnen en deuren is het optreden van houtrot. Houtrot treedt sneller op wanneer het schilderwerk niet onderhouden wordt. Het hout is dan minder beschermd tegen invloeden van buitenaf. Gelukkig kan houtrot goed hersteld worden. Lees meer over kozijnherstel. Daarnaast kan buitenschilderwerk aangetast worden door slecht binnenschilderwerk. Dit is het geval bij slecht onderhouden binnenschilderwerk of wanneer het kozijn niet goed aansluit op het glas. Hierdoor tast vocht het buitenschilderwerk van binnenuit aan. Hier moet dus goed op gelet worden.

Voordat wij aan de slag gaan met schilderen, controleren wij altijd grondig het oude schilderwerk. Op die manier komen wij niet voor verrassingen staan en kunnen wij duurzaam schilderwerk leveren. Lees meer over buitendeuren en kozijnen.

Ons werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Harlingen, Hurdegaryp, Franeker, Drachten, Burgum, Grou en Akkrum.

Waarom kiest u voor Schildersbedrijf P. de Haan?

  • Ruim 9 jaar uw specialist in schilderwerk
  • Duurzaam Window-Care systeem
  • In november tot maart winterkorting

Maak een afspraak

Uw schilder is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 058 - 797 80 18.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Harlingen, Hurdegaryp, Franeker, Drachten, Burgum, Grou en Akkrum.

Hoofdvestiging